NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

HÍREK

Az egészségügyi kártevők írtása

Ezen a héten beletekintünk a rágcsálóírtás törvényi szabályozásának ránkeső részébe, ami segíthet megérteni milyen kötelességeink vannak ezen a területen a törvényhozók szerint. Bár az alábbi sorok nehezen olvashatónak és száraznak tűnhetnek, mégis lényegesnek tartom, hogy tisztában legyünk mindezekkel.
 
Bővebben »

Rágcsálóirtás és a meterológia esete

A meteorológiai előrejelzések szerint mínusz 10 fok is lehet február végén és március elején. Hogy jön ez a rágcsálóirtáshoz? Hát úgy, hogy ha a hidegben rejtekhelyet kereső és ott megbújó rágcsálók szaporodását senki sem akadályozza meg, akkor a a jó idő beköszöntével valóságos inváziót képesek indítani az előkerülő és táplálék után kutató rágcsálók.

Bővebben »

CSÓTÁNY

Infulenzajárvány van és most szinte mindenki ezzel foglalkozik. A papírzsebkendő és orrcsepp fogyasztás nemzetgazdasági méreteket ölt, de ilyenkor sem tűnnek el maguktól azok a kellemetlen bogarak, amelyek képesek a végletekig felzaklatni a háziasszonyokat. Ezek a csótányok! Tipikusan olyan lények, amelyeknek semmilyen haszna sincs, mintha csupán a mi bosszantásunkra lennének.

 
Bővebben »

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!