NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

DARÁZSIRTÁS BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN

Nem szeretjük ezt hangoztatni, de egyetlen darázscsípés is halálos lehet.

Eldugott, nehezen hozzáférhető helyen van a darázsfészek? Allergiás a csípésükre, vagy csak szeretné ha évekre megoldódna a probléma?
Amennyiben lódarázsra lelne, semmiképpen ne kísérletezzen házi praktikákkal, nagyon agresszív fajról van szó.

Hogyan dolgozunk?

Gyorsan, diszkréten, hatékonyan

Munkánk során a megrendelőinkkel hosszú távú kapcsolatra törekszünk, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ezt ügyfeleink is így érezzék. Kollégáinkat a precíz munkavégzés mellett, ápolt megjelenés és kedves, minden kérdésre kiterjedő tájékoztatás, jellemzi. Gyorsan végzik a darazsak irtását, nem töltenek feleslegesen időt az Ön ingatlanában. Csak miután mentesítjük az Ön környezetét ezektől a támadóktól, fogja észre venni, milyen nyomasztó volt a jelenlétük.

A darazsak jelenlétének észlelése

darazsak a tetőcserép alatta redőnytokbana széldeszkák között, eresz alatt, a fán, a kamrában, a teraszon, a falban vagy akár a földben is fészkelhetnek. Felderítésük aránylag egyszerű. Jól nyomon követhető a mozgásuk, tömegesen jelennek meg a fészek körül. Ne bolygassa őket, ne kezdjen magán akcióba, kerülje a támadások lehetőségét. Ajánlott szólni a gyerekeknek és érdemes tájékoztatni a szomszédokat is a darazsak jelenlétéről. Ha tudatosítjuk, hogy környezetünkben megjelentek a darazsak, könnyebben el tudjuk kerülni az általuk okozott kellemetlenségeket. Amennyiben szeretné nyugodtan elfogyasztani dinnyéjét, mindenképpen hívjon minket segítségül.

Darázsirtás célpontja a királynő!

Szakembereink bontás vagy egyéb más „rongálás” nélkül is képesek elvégezni a darázsírtást.
királynőre koncentrálva, magas nyomású permetezést alkalmazva számolják fel a populációt. Porozással csak a jól hozzáférhető helyeken dolgozunk.
Erre azért van szükség, mert a királynő életben maradása képes biztosítani a kolónia regenerációját, újra települését. Nincs más valóban célravezető eljárás, a darazsak természetes életösztöne, rendkívül szívóssá tette ezt a parányi ragadozót. A rovarvilág „jakuzái” a náluk sokkal intelligensebb emberre is veszélyesek lehetnek csípésükkel, komoly fájdalmat okozva.

Kiirtott kaptárba már nem költöznek újra be!

A hatékony darázsírtás csak a szaporulatot biztosító egyedek elpusztításával érhető el. Biztosra megyünk, nem kapkodjuk el, megtesszük azt, ami szükséges a hatékony darázsírtáshoz. A már kiirtott kolónia helyére nem költözik be új család, ezért nem szükséges a fészek eltávolítása.
Nem fogunk falat, tetőt, burkolatot bontani.
Amennyiben jól látható helyre építették fészküket, esztétikailag is zavaró a darázsfészek látványa. Ha kéri, megszabadítjuk tőle otthonát. amennyiben ez szakmailag is indokolt és bontás nélkül hozzáférhető. Bontani nem érdemes.

Szinte semmi tenni valója sem marad. Szakembereink feltakarítanak maguk után, tájékoztatják Önt a garancia feltételeiről és válaszolnak kérdéseire. Nagy körültekintéssel járunk el, munkánk nem okoz a család vagy a vállalkozás életében különösebb zavart vagy fennakadást. A mi életünk sem mentes ettől a problémától. Mi is jobban szeretjük a darazsakat messziről, mint a közvetlen környezetünkben, ezért átérezzük helyzetét és ehhez mérten végezzük feladatunkat.

Mi történik miután megrendeli a szolgáltatást?

Felhívjuk Önt telefonon

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai megkeresik Önt, hogy egyeztessék az adatokat és tájékoztassák a munkavégzés időpontjáról és felmerülő kérdéseire válaszoljanak. Tegye fel bátran az összes „darazsas” kérdését, nem fognak zavarba jönni tőlük. A kerti partik darázs hajkurászását már ők is számtalanszor átélték. Segíteni fognak.

Kiérkezik a szakember!

Pontosan érkezünk, kérjük Ön is tartózkodjon otthonában a megbeszélt időpontban. Amennyire ez lehetséges diszkréten végezzük munkánkat. Általában örömet és megkönnyebbülést okoz a megjelenésünk a szomszédok körében is. Mindenki megnyugvással fogadja, ha neki fogunk a darázsírtásnak.

Elvégezzük a rovarirtást!

Szakembereink előzetes tájékoztatásunk és egyeztetésünk alapján elvégzik a rovarirtást. Nem hagynak koszt vagy felfordulást maguk után. A kötelező hivatalos dokumentumok átadása után élvezheti munkánk gyümölcsét.

Kapcsolatban maradunk!

A kapcsolat ezzel nem szakad meg közöttünk, várjuk visszajelzését. Örömmel vesszük, ha megosztja velünk észrevételeit, tapasztalatait. Még a szomszédok véleménye, észrevételei is segítheti munkánk sikeresebb elvégzését. Munkákra teljeskörű garanciát vállalunk, nem szokásunk bujkálni az ügyfeleink elől.

Azonnali és tartós segítséget kínálunk!

Ágyi poloska irtásra megrendelését telefonon adhatja le ( 06 20 587 8948) közvetlenül ügyfélszolgálatunkra, vagy foglalhat  két kattintással időpontot online naptárunkban. Ha esetleg úgy szimpatikusabb írjon nekünk üzenetet emailen vagy közvetlenül a weboldalról!

Darázsirtásra van szüksége?

Már csak egy kattintásra van! Válassza ki az Önnek megfelelő szabad időpontot és adja meg a szükséges adatokat!

Azonnali megoldásért lépjen kapcsolatba velünk!

Gyakran ismételt kérdések

Anafilaxiával járó rovarcsípés aránya mindössze kb. 0,5-2%. Életveszéllyel járó rovarcsípés hazánkban csak méh- és darázscsípés allergia esetén fordul elő. Hazai pókok, csípése nem lehet halálos.

Darázscsípés allergia gyanúja csak akkor merül fel, ha a csípést követően nehézlégzés, hányinger, ájulás, vérnyomásesés, és az egész testre kiterjedő csalánkiütés, duzzanat jelentkezik. Ilyenkor azonnal orvoshoz kell fordulni.

Igen! Kerüljük az élénk színű, tarka ruhákat! A szemetet fedjük le! Cipőben/papucsban járkáljunk a kertben! Ne piszkáljuk a rovarok fészkét, kerüljük el őket!

A csípések körüli duzzanatot mindig hűtsük, jegeljük, kezeljük antihisztamin tartalmú gyulladáscsökkentő krémekkel. Amennyiben 3-4 nap alatt a duzzanat nem múlik el, mutassuk meg orvosnak. Darázscsípésre tehetünk ecetet vagy citromlevet, ezek semlegesítik a mérgek lúgos vegyhatását.

Az esetek többségében a hívást/megkeresést követő egy-két napon belül kiérkezünk a címre. Erről minden esetben előre értesítjük Önt.

A darázsfészek elhelyezkedésétől függően 30 00-tól 35 000 Forintig terjedő költségre számíthat.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Így kérhet időpontot

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai megkeresik Önt, hogy egyeztessék az adatokat és tájékoztassák a munkavégzés időpontjáról és felmerülő kérdéseire válaszoljanak.

Munkánkat nagy körültekintéssel és korrekt áron végezzük. Tapasztaltak vagyunk, probléma megoldó képességünk kiterjed minden feladatkörre, precízen dolgozunk, gyorsan és hatékonyan szabadítjuk meg a kártevőktől.