NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

PATKÁNYIRTÁS BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN

A patkányirtás kiemelten fontos feladat ezért elengedhetetlen, hogy profikra bízza.

Egyrészt, ez a rágcsáló rendkívül szapora: évente akár több száz utódja is lehet egyetlen párnak! Másrészt, számos kórokozót, s ezáltal fertőzést hurcol, így higiéniai szempontból is lényeges a megfékezése.

Amennyiben patkárnya lelne, semmiképpen ne kísérletezzen,  hívjon minket, segítünk.

Hogyan dolgozunk?

Gyorsan, diszkréten, hatékonyan

Munkánk során a megrendelőinkkel hosszú távú kapcsolatra törekszünk, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ezt ügyfeleink is így érezzék. Kollégáinkat a precíz munkavégzés mellett, ápolt megjelenés és kedves, minden kérdésre kiterjedő tájékoztatás, jellemzi. Gyorsan végzik a darazsak irtását, nem töltenek feleslegesen időt az Ön ingatlanában. Csak miután mentesítjük az Ön környezetét ezektől a támadóktól, fogja észre venni, milyen nyomasztó volt a jelenlétük.

Patkányirtás, de hogyan?

A patkányoknál nem alkalmazhatóak az egérirtásnál használt módszerek, csapdák, mivel a patkányok sokkal nagyobb testűek, és táplálkozási szokásaik is eltérnek az egerekétől.

A védekezés lehetőségei: A patkányirtás során mérgezett csalétek kihelyezésével, speciális patkányetető szerelvénnyel dolgozunk.

Patkányirtás korszerűen

Míg régebben a patkányirtás általában egyszerű patkányméreggel történt, napjainkban kifejezetten patkányirtásra kifejlesztett, speciális dobozcsapdák kihelyezésével végezzük.

Ehhez nem férnek hozzá más állatok – kutya, macska, így a patkányirtás során nem fordulhat elő, hogy véletlenül a házi kedvenc kóstol bele a méregbe.

Vándorpatkány

Társas élőlény, kisebb-nagyobb hordákban él, éjszakai életmódot folytat. Nappal többnyire fészkében tartózkodik, amelyet épületek közelében, a földben alakít ki, de nagyvárosok csatornarendszereiben is megtelepedhet. Átlagosan 2-3 évig él, ivarérettségét rendkívül gyorsan, 3 hónaposan éri el. Mindenevő, de ha módjában áll, akkor válogat; végigkóstol többféle élelmiszert, és a számára megfelelőt eszi meg. A dohos, penészes, romlott ételt nem fogyasztja el. Rosszul tűri a szomjúságot és az éhséget, szükség esetén akár beteg fajtársait és utódjait is felfalhatja.

Hogyan dolgozunk?

Felhívjuk Önt telefonon

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai megkeresik Önt, hogy egyeztessék az adatokat és tájékoztassák a munkavégzés időpontjáról és felmerülő kérdéseire válaszoljanak. Tegye fel bátran az összes kérdését, nem fognak zavarba jönni tőlük. 

Kiérkezik a szakember!

Pontosan érkezünk, kérjük Ön is tartózkodjon otthonában a megbeszélt időpontban. Amennyire ez lehetséges diszkréten végezzük munkánkat. Általában örömet és megkönnyebbülést okoz a megjelenésünk a szomszédok körében is. Mindenki megnyugvással fogadja, ha neki fogunk a munkának.

Elvégezzük a rovarirtást!

Szakembereink előzetes tájékoztatásunk és egyeztetésünk alapján elvégzik a rovarirtást. Nem hagynak koszt vagy felfordulást maguk után. A kötelező hivatalos dokumentumok átadása után élvezheti munkánk gyümölcsét.

Kapcsolatban maradunk!

A kapcsolat ezzel nem szakad meg közöttünk, várjuk visszajelzését. Örömmel vesszük, ha megosztja velünk észrevételeit, tapasztalatait. Még a szomszédok véleménye, észrevételei is segítheti munkánk sikeresebb elvégzését. Munkákra teljeskörű garanciát vállalunk, nem szokásunk bujkálni az ügyfeleink elől.

Azonnali és tartós segítséget kínálunk!

Patkányirtásra megrendelését telefonon adhatja le ( 06 20 587 8948) közvetlenül ügyfélszolgálatunkra, vagy foglalhat  két kattintással időpontot online naptárunkban. Ha esetleg úgy szimpatikusabb írjon nekünk üzenetet emailen vagy közvetlenül a weboldalról!

Patkányirtásra van szüksége?

Már csak egy kattintásra van! Válassza ki az Önnek megfelelő szabad időpontot és adja meg a szükséges adatokat!

Azonnali megoldásért lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Így kérhet időpontot

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai megkeresik Önt, hogy egyeztessék az adatokat és tájékoztassák a munkavégzés időpontjáról és felmerülő kérdéseire válaszoljanak.

Munkánkat nagy körültekintéssel és korrekt áron végezzük. Tapasztaltak vagyunk, probléma megoldó képességünk kiterjed minden feladatkörre, precízen dolgozunk, gyorsan és hatékonyan szabadítjuk meg a kártevőktől.