NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

EGÉRIRTÁS BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN

Azonnali rágcsálóirtás szakértelemmel, állatbarát technológiával, garanciával.

Az irtásra szakosodott profi szakember ismeri a kártevő szokásait, életmódját, így hatékony megoldással könnyen fel tudja számolni a fészket is.
Az egérirtás során kifejezetten rágcsálóirtásra kifejlesztett, korszerű mérgezett csalétekkel dolgozik, így az eredmény garantált.

Hogyan dolgozunk?

Gyorsan, diszkréten, hatékonyan

Munkánk során a megrendelőinkkel hosszú távú kapcsolatra törekszünk, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ezt ügyfeleink is így érezzék. Kollégáinkat a precíz munkavégzés mellett, ápolt megjelenés és kedves, minden kérdésre kiterjedő tájékoztatás, jellemzi. Gyorsan végzik a darazsak irtását, nem töltenek feleslegesen időt az Ön ingatlanában. Csak miután mentesítjük az Ön környezetét ezektől a támadóktól, fogja észre venni, milyen nyomasztó volt a jelenlétük.

Mikor van szükség egérirtásra?

Ezek az állatok nagyon gyorsan tudnak szaporodni, ezáltal a legnagyobb hiba, amit elkövethet, az a halogatás. Amennyiben felmerül a gyanú, hogy nem kívánatos látogatók ütötték fel a fejüket, cselekedjen minél előbb, hiszen ha megnövekedetett a rágcsálópopuláció már nagyon nehéz megállítani az inváziót.
Magyarországon a patkány mellett az egér a legelterjedtebb rágcsáló. A fertőzésveszély miatt az egészségügyi rendeletek a gyártókat, illetve az élelmiszerforgalmazókat is kötelezik a rendszeres rágcsálóirtás elvégzésére.

Miért van szükség egérirtásra?

Amellett, hogy komoly betegséget terjesztenek, óriási károkat is tudnak okozni: apró méreteiknek köszönhetően bárhova bejutnak, így a gyárak, szállodák, raktárak és a családi- és társasházak sincsenek biztonságban. Az ember mellett a haszonállatoknak is könnyen átadhatnak betegségeket, így mind egészségügyi, mind gazdasági szempontból fontos a rágcsálóirtás azonnali és hatásos kivitelezése.

Hogyan dolgozunk?

Felhívjuk Önt telefonon

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai megkeresik Önt, hogy egyeztessék az adatokat és tájékoztassák a munkavégzés időpontjáról és felmerülő kérdéseire válaszoljanak. Tegye fel bátran az összes kérdését, nem fognak zavarba jönni tőlük. 

Kiérkezik a szakember!

Pontosan érkezünk, kérjük Ön is tartózkodjon otthonában a megbeszélt időpontban. Amennyire ez lehetséges diszkréten végezzük munkánkat. Általában örömet és megkönnyebbülést okoz a megjelenésünk a szomszédok körében is. Mindenki megnyugvással fogadja, ha neki fogunk a munkának.

Elvégezzük a munkát!

Szakembereink előzetes tájékoztatásunk és egyeztetésünk alapján elvégzik a munkát. Nem hagynak koszt vagy felfordulást maguk után. A kötelező hivatalos dokumentumok átadása után élvezheti munkánk gyümölcsét.

Kapcsolatban maradunk!

A kapcsolat ezzel nem szakad meg közöttünk, várjuk visszajelzését. Örömmel vesszük, ha megosztja velünk észrevételeit, tapasztalatait. Még a szomszédok véleménye, észrevételei is segítheti munkánk sikeresebb elvégzését. Munkákra teljeskörű garanciát vállalunk, nem szokásunk bujkálni az ügyfeleink elől.

Azonnali és tartós segítséget kínálunk!

Egérirtásra megrendelését telefonon adhatja le ( 06 20 587 8948) közvetlenül ügyfélszolgálatunkra, vagy foglalhat  két kattintással időpontot online naptárunkban. Ha esetleg úgy szimpatikusabb írjon nekünk üzenetet emailen vagy közvetlenül a weboldalról!

Egérirtásra van szüksége?

Már csak egy kattintásra van! Válassza ki az Önnek megfelelő szabad időpontot és adja meg a szükséges adatokat!

Azonnali megoldásért lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Így kérhet időpontot

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai megkeresik Önt, hogy egyeztessék az adatokat és tájékoztassák a munkavégzés időpontjáról és felmerülő kérdéseire válaszoljanak.

Munkánkat nagy körültekintéssel és korrekt áron végezzük. Tapasztaltak vagyunk, probléma megoldó képességünk kiterjed minden feladatkörre, precízen dolgozunk, gyorsan és hatékonyan szabadítjuk meg a kártevőktől.