NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

HÍREK

Kártevőírtás. Miért ne házilag?

Gyerekjátéknak tűnik a rágcsálók, bogarak és rovarok írtása, sokan javasolnak is mindenféle házi praktikát, de vajon ezek alkalmasak-e hatékonyan megfékezni és visszaszorítani ekszaporodásukat? A tapasztalat az, hogy nem.

Bővebben »

Korai nyár és késő tavasz?

A nyaralók, pihenő vagy horgász házak újranyitásának és takarításának van az ideje és szerencsére elegendő többnapos ünnep áll rendelkezésünkre ebben az évben arra, hogy nekilássunk a feladatnak. 
Bővebben »

Darázscsípés

A darazsak írtása szükségszerű! Nem csupán kellemetlen a jelenlétük, hanem kimondottan kártékonyak és veszélyesek is lehetnek.
Bővebben »

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!