NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

RÁGCSÁLÓIRTÁS BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN

Magyarországon a rágcsálóirtás főként a patkány- és az egérirtás területét érinti, mivel ez a két rágcsáló fajta a leginkább elterjedt hazánkban.

Nagyon nagy károkat tudnak okozni bármilyen épületben, ugyanis kifejezetten mohó és szapora állatok, továbbá fertőzésveszélyt is jelentenek. Az egészségügyi rendeletek a gyártókat, illetve az élelmiszerforgalmazókat is kötelezik a rendszeres rágcsálóirtás elvégzésére.
Amennyiben rágcsáló nyomaira lelne, semmiképpen ne kísérletezzen házi praktikákkal, kérje szakember segítségét.

Hogyan dolgozunk?

Gyorsan, diszkréten, hatékonyan

Munkánk során a megrendelőinkkel hosszú távú kapcsolatra törekszünk, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ezt ügyfeleink is így érezzék. Kollégáinkat a precíz munkavégzés mellett, ápolt megjelenés és kedves, minden kérdésre kiterjedő tájékoztatás, jellemzi. Gyorsan végzik a darazsak irtását, nem töltenek feleslegesen időt az Ön ingatlanában. Csak miután mentesítjük az Ön környezetét ezektől a támadóktól, fogja észre venni, milyen nyomasztó volt a jelenlétük.

Miért van szükség a rágcsálóirtásra?

A rágcsálóirtás szükségessége megkérdőjelezhetetlen: a rágcsálók komoly fertőzéseket terjesztenek, elszaporodásuk esetén példátlanul nagy szerepet játszhatnak a haszonállatokra, valamint az emberre is átterjedő járványok kialakulásában. A gyárak, szállodák, raktárak mellett a családi házak és a társasházak sincsenek biztonságban tőlük; bárhová gond nélkül bejutnak ezek a fürge kis állatok. Ebből adódóan egészségügyi és gazdasági szempontból is egyaránt fontos a rágcsálóirtás azonnali kivitelezése.

Rágcsálóirtás, de mikor?

Mivel a rágcsálók kifejezetten gyorsan tudnak szaporodni, a dolgot nem ajánlott halogatni, a rágcsálóirtási feladatokat minél előbb el kell végezni, amennyiben felfedeztük az egerek, patkányok nyomait. Számos borzalmas példa van rá világszerte, hogy ahol a rágcsálóirtás feladatait nem kezdték meg időben, és csak a megnövekedett patkány vagy egér populáció után kezdtek el cselekedni, ott nagyon nehéz, esetenként lehetetlen volt megállítani a rágcsálóinváziót.

Rágcsálóirtás = egérirtás?

Akár mezőgazdasági, akár lakossági oldalról nézzük, a leggyakrabban igényelt rágcsálóirtási szolgáltatásunk kétségkívül az egérirtás. Többnyire a megrendelők a rágcsálóirtás szót szinonimaként használják az egérirtásra, azonban a rágcsálók körébe igen sok más állatfaj is tartozik, amelyek hatalmas mennyiségű károkat okozhatnak a terményben, élelmiszerekben (patkány, pocok, stb.). Vannak, akik a rágcsálóirtás alá sorolják a különféle kisebb ragadozók (görény, nyest, stb.) problémakörét is, pedig ezen állatok nem tartoznak az egészségügyi károkozók közé állattani szempontból, és az ellenük való védekezés is másféle módszereket igényel – védett állatok, éppezért élvebefogóval szabad csak eltávolítani őket egy adott területről!

Természetesen cégünk minden téren készséggel áll az Önök rendelkezésére a rágcsálóirtás vagy ahhoz kapcsolódó problémák megoldásában.

Professzionális rágcsálóirtás

A szakember kifejezetten rágcsálóirtásra kifejlesztett mérgezett csalétkekkel dolgozik, viszont ennél sokkal lényegesebb, hogy ismeri a kártevők szokásait, életmódjait, így könnyen fel tudja deríteni és 100 százalékosan felszámolni a fészket is. A profi rágcsálóirtás során korszerű mérgeket és eszközöket alkalmazunk, így az eredmény garantált.

Mi történik miután megrendeli a szolgáltatást?

Felhívjuk Önt telefonon

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai megkeresik Önt, hogy egyeztessék az adatokat és tájékoztassák a munkavégzés időpontjáról és felmerülő kérdéseire válaszoljanak. Tegye fel bátran az összes kérdését, nem fognak zavarba jönni tőlük. 

Kiérkezik a szakember!

Pontosan érkezünk, kérjük Ön is tartózkodjon otthonában a megbeszélt időpontban. Amennyire ez lehetséges diszkréten végezzük munkánkat. Általában örömet és megkönnyebbülést okoz a megjelenésünk a szomszédok körében is. Mindenki megnyugvással fogadja, ha neki fogunk a munkának.

Elvégezzük a munkát!

Szakembereink előzetes tájékoztatásunk és egyeztetésünk alapján elvégzik a munkát. Nem hagynak koszt vagy felfordulást maguk után. A kötelező hivatalos dokumentumok átadása után élvezheti munkánk gyümölcsét.

Kapcsolatban maradunk!

A kapcsolat ezzel nem szakad meg közöttünk, várjuk visszajelzését. Örömmel vesszük, ha megosztja velünk észrevételeit, tapasztalatait. Még a szomszédok véleménye, észrevételei is segítheti munkánk sikeresebb elvégzését. Munkákra teljeskörű garanciát vállalunk, nem szokásunk bujkálni az ügyfeleink elől.

Azonnali és tartós segítséget kínálunk!

Rágcsálóirtásra megrendelését telefonon adhatja le ( 06 20 587 8948) közvetlenül ügyfélszolgálatunkra, vagy foglalhat  két kattintással időpontot online naptárunkban. Ha esetleg úgy szimpatikusabb írjon nekünk üzenetet emailen vagy közvetlenül a weboldalról!

Rágcsálóirtásra van szüksége?

Már csak egy kattintásra van! Válassza ki az Önnek megfelelő szabad időpontot és adja meg a szükséges adatokat!

Azonnali megoldásért lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Így kérhet időpontot

Szabad időpontok ellenőrzése

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai megkeresik Önt, hogy egyeztessék az adatokat és tájékoztassák a munkavégzés időpontjáról és felmerülő kérdéseire válaszoljanak.

Munkánkat nagy körültekintéssel és korrekt áron végezzük. Tapasztaltak vagyunk, probléma megoldó képességünk kiterjed minden feladatkörre, precízen dolgozunk, gyorsan és hatékonyan szabadítjuk meg a kártevőktől.