NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

HÍREK

Nem mindegy

A hangyák fajtáinak ismerete elkerülhetetlen a sikeres hangyaírtáshoz. Gondolták volna? Nem mindegy, hogy milyen fajhoz tartozik a betolakodó és nem elég annyit megállapítani: Ez hangya lesz!

Bővebben »

Fertőzések megelőzése

Az idei esős nyárelő és június a mezőgazdaságnak és kertjeink növényvilágának elengedhetetlenül szükséges és hasznos, ám jelentős mértékben elősegíti lakó, közösségi és ipari ingatlanjainakban a kórokozók elszaporodását és aktiívitását.
 
Bővebben »

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!