NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

Teljeskörű rovar, rágcsáló és gyomirtás

Mi meg tudjuk védeni Önt!

Hangyairtás

Unja már a házi praktikák tesztelését? Profi megoldásra van szüksége? A hangyairtást nem érdemes halogatni, vegye fel velünk a kapcsolatot a probléma megoldása érdekében.

Darázsirtás

Eldugott, nehezen hozzáférhető helyen van a darázsfészek? Allergiás a csípésükre, vagy csak szeretné ha évekre megoldódna a probléma?

Csótányirtás

Társasházi lakásokban általában a vizes blokkokban, ritkábban az előszobában fordulnak elő, illetve a lakóházak szemétledobóinak környékén és a pincékben, hőközpontoknál gyakoriak.

Ágyi poloska irtás

Viszkető rovarcsípésekre ébredt? Azonnali megoldást kínálunk! Kollégáink legkésőbb 48 órán belül a helyszínre érkeznek és a megrendelővel egyeztetett módon elvégzik a kártevő-mentesítést!

Szúnyogirtás

Rendezvények, falunapok, fesztiválok, táborok, esküvők helyszínére is kifejezetten ajánljuk, ha a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldással szeretne megszabadulni a nem kívánatos vendégektől.

Gyomirtás

A természetben lebomló gyomirtószereket használunk és magas színvonalú technológiánknak köszönhetően csak a szükséges helyekre és csak szükséges mennyiségben juttatunk ki vegyszert.

Egérirtás

Profi szakemberünk az egérirtás során kifejezetten rágcsálóirtásra kifejlesztett, korszerű mérgezett csalétekkel dolgozik, így az eredmény garantált.

Pókirtás

Az irtásuk épületen belül és kívül egyaránt hatékonyan végezhető és ezáltal megelőzhető a folyamatos pókháló képződés és az esetleges kellemetlen csípések is.

Patkányirtás

A patkányirtás kiemelten fontos feladat ezért elengedhetetlen, hogy profikra bízza. Egyrészt, ez a rágcsáló rendkívül szapora: évente akár több száz utódja is lehet egyetlen párnak! Másrészt, számos kórokozót, s ezáltal fertőzést hurcol.

Bolhairtás

Hazánkban közel 50 bolhafaj fordul elő, melyek többnyire egy-egy állat vérével táplálkoznak. Fontos, hogy az általánosan felhasznált bolhairtószerek csak a kifejlett bolhák egyedeire hatnak. Bízza profikra a bolhairtást, hívjon minket, segítünk!

Légyirtás

A légyirtás az esetek döntő többségében a házilégy irtására terjed ki. Ha úgy érzi a probléma állandósult, a házi praktikák nem segítenek, hívjon minket, segítünk!

Nyestriasztás

Ha arra gyanakszunk, hogy a padlásunkon nyestek élnek, érdemes minél előbb cselekedni. A nyest károsíthatja a szigetelőréteget, tetemeket hurcolhat fel, elmozdíthatja a tetőcserepeket, és az ürülékével is szennyezheti padlásunkat.