NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

ÁGYI POLOSKA IRTÁS BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN

Viszkető rovarcsípésekre ébredt?

Azonnali megoldást kínálunk!

Kollégáink legkésőbb 48 órán belül a helyszínre érkeznek és a megrendelővel egyeztetett módon elvégzik a kártevő-mentesítést!

Hogyan dolgozunk?

Gyorsan, diszkréten, hatékonyan

Munkánk során a megrendelőinkkel hosszú távú kapcsolatra törekszünk, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ezt ügyfeleink is így érezzék. Kollégáinkat a precíz munkavégzés mellett, ápolt megjelenés és kedves, minden kérdésre kiterjedő tájékoztatás, jellemzi. Gyorsan végzik a darazsak irtását, nem töltenek feleslegesen időt az Ön ingatlanában. Csak miután mentesítjük az Ön környezetét ezektől a támadóktól, fogja észre venni, milyen nyomasztó volt a jelenlétük.

Az ágyi poloska jelenlétének észlelése

Az ágyi poloska tőlünk függetlenül bejuthat lakásunkba, még akkor is, ha nagyon vigyázunk a tisztaságra. Bútorokról a ruházatunkat használva közlekedésre, megjelenhet ez a vérszívó rovar. Kimondottan kellemetlen hálótárs, jelenléte nyugtalan alvást, csípése erős viszketést okoz.

Miből következtethetünk arra, hogy ágyi poloska és nem más rovar okozta csípésektől szenvedünk?

Erős viszketés a csípéseknél, amelyből egyszerre több helyezkedik el közel egymáshoz, főleg a könnyen elérhető helyeken, ahol nem takarja testünket éjjel ruha. Ha két-három naponként ismétlődnek a támadások és alapos porszívózás után is visszatér a probléma, akkor ágyi poloskával gyűlt meg a bajunk.

Hol bújkál az ágyi poloska, milyen nyomokat hagy?

Nyomait – petéit, levedlett álcáját, magát a rovart – az ágyneműn, az ágy deszkái között, varrások mentén, sötét és eldugott helyeken lehet felfedezni. Rejtekhelyét az ágy kétméteres környezetében érdemes keresni, mivel fénykerülő rovar ezért éjszaka közlekedik – menekül a fény elől – így ilyenkor a legkönnyebb rátalálni.

Hogyan dolgozunk?

Felhívjuk Önt telefonon

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai megkeresik Önt, hogy egyeztessék az adatokat és tájékoztassák a munkavégzés időpontjáról és felmerülő kérdéseire válaszoljanak. Tegye fel bátran az összes kérdését, nem fognak zavarba jönni tőlük. 

Kiérkezik a szakember!

Pontosan érkezünk, kérjük Ön is tartózkodjon otthonában a megbeszélt időpontban. Amennyire ez lehetséges diszkréten végezzük munkánkat. Általában örömet és megkönnyebbülést okoz a megjelenésünk a szomszédok körében is. Mindenki megnyugvással fogadja, ha neki fogunk a munkának.

Elvégezzük a rovarirtást!

Szakembereink előzetes tájékoztatásunk és egyeztetésünk alapján elvégzik a rovarirtást. Nem hagynak koszt vagy felfordulást maguk után. A kötelező hivatalos dokumentumok átadása után élvezheti munkánk gyümölcsét.

Kapcsolatban maradunk!

A kapcsolat ezzel nem szakad meg közöttünk, várjuk visszajelzését. Örömmel vesszük, ha megosztja velünk észrevételeit, tapasztalatait. Még a szomszédok véleménye, észrevételei is segítheti munkánk sikeresebb elvégzését. Munkákra teljeskörű garanciát vállalunk, nem szokásunk bujkálni az ügyfeleink elől.

Azonnali és tartós segítséget kínálunk!

Ágyi poloska irtásra megrendelését telefonon adhatja le ( 06 20 587 8948) közvetlenül ügyfélszolgálatunkra, vagy foglalhat  két kattintással időpontot online naptárunkban. Ha esetleg úgy szimpatikusabb írjon nekünk üzenetet emailen vagy közvetlenül a weboldalról!

Előkészületek az irtásra

Szakembereink megérkezése előtt az ágynemű tartóból ki kell pakolni és tartalmát az ágy közelében kell elhelyezni. A fekhelyet – amennyire erőnkből telik – szét kell szedni és szabaddá kell tenni a környezetét. Az ágyak közelében tárolt ruhákat át kell mosni minimum 60 Celsius fokon. Legyen minden könnyen hozzáférhető!

Az irtás után

Az ingatlant 4-6 órára el kell hagyni, hogy legyen ideje az irtószernek megszáradni kifejteni hatását. Az irtást követően tilos a felmosás, mosószeres lemosók használata, helyette a 60 fokos nagymosást – a – a szellőztetés ajánljuk. Körülbelül 45 perc alatt eltűnik a kellemetlen szag. Az alkalmazott irtószer nem hagy foltot, nem károsítja a berendezési tárgyakat, bútorokat, műszaki cikkeket.

Az irtás utáni 21. napján kérjük jelezzen vissza, hogy teljesen megszűntek-e a támadások. Ritka kivételektől eltekintve (ha az ágyi poloska észlelés időben megtörténik) általában két kezelésre van szükség.

Ágyi poloska irtásra van szüksége?

Már csak egy kattintásra van! Válassza ki az Önnek megfelelő szabad időpontot és adja meg a szükséges adatokat!

Azonnali megoldásért lépjen kapcsolatba velünk!

Gyakran ismételt kérdések

Az ágyi poloska természetes közegében nem terjeszt betegségeket, járványügyi jelentősége elhanyagolható.

Sajnos a legtisztábban tartott környezetben is előfordulhat. Alvó embere, rejtekhelyre és sötét időszakra van csak szüksége.

Az ágyi poloska csak emberi vérrel táplálkozik, ezért nem megy bele a háziállatokba.

Nem. Az ágy csupán az elsődleges rejtekhelye, de megtalálható a fal repedésekben, az ágyhoz közeli bútorok illesztéseibenképkeretekbenlambéria és szegőlécek mögött is.

Igen, általában szobahőmérsékleten szaporodik a leginkább, de a hidegebb időszakokat is simán átvészeli
Igen. A test szőrtelen helyein közlekedik könnyebben az ágyi poloska, ezért a férfiak előnyösebb helyzetben vanna. Az érzékenységünk is más és más, nem egyformán reagál a szervezetünk a csípésekre, így nem mindenkin látszik meg a rovar jelenléte, de ettől még lehetünk áldozatok.

Igen, egy alapos irtás után egyéb rovarok is eltűnnek, mivel a irtóanyag azokra is hatással van.

Igen, a hiedelmekkel szemben rendelkezünk megfelelő technológiával a hatékony irtáshoz. A házi módszerekre vonatkozhat ez a megállapítás.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Így kérhet időpontot

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai megkeresik Önt, hogy egyeztessék az adatokat és tájékoztassák a munkavégzés időpontjáról és felmerülő kérdéseire válaszoljanak.

Munkánkat nagy körültekintéssel és korrekt áron végezzük. Tapasztaltak vagyunk, probléma megoldó képességünk kiterjed minden feladatkörre, precízen dolgozunk, gyorsan és hatékonyan szabadítjuk meg a kártevőktől.