NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

NYESTRIASZTÁS BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN

Ha arra gyanakszunk, hogy a padlásunkon nyestek élnek, érdemes minél előbb cselekedni.

A nyest károsíthatja a szigetelőréteget, tetemeket hurcolhat fel, elmozdíthatja a tetőcserepeket, és az ürülékével is szennyezheti padlásunkat.
Amennyiben nyest nyomaira lelne, semmiképpen ne kísérletezzen házi praktikákkal, bízza profikra.

Hogyan dolgozunk?

Gyorsan, diszkréten, hatékonyan

Munkánk során a megrendelőinkkel hosszú távú kapcsolatra törekszünk, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ezt ügyfeleink is így érezzék. Kollégáinkat a precíz munkavégzés mellett, ápolt megjelenés és kedves, minden kérdésre kiterjedő tájékoztatás, jellemzi. Gyorsan végzik a darazsak irtását, nem töltenek feleslegesen időt az Ön ingatlanában. Csak miután mentesítjük az Ön környezetét ezektől a támadóktól, fogja észre venni, milyen nyomasztó volt a jelenlétük.

Nyestriasztás, de hogyan?

Fontos tudni, hogy a nyestriasztás nem káros az állatra: ez a poralapú riasztószer kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, vegyi adalékok nélkül. A cél, hogy tartósan elriassza az állatot a kellemetlen szag- és íz anyagokkal. Használható garázsban, padláson, vagy kerti házakban is. A szer az állatok talpára, bundájára jut, ezáltal irritálja őket tisztálkodás közben: innentől az adott terület nemkívánatos helynek minősül számára. Praktikus kialakításának köszönhetően a széltől és esőtől védett területeken 2 évig is védelmet nyújt a por, így sokáig megszabadulhatunk a nem kívánatos látogatóktól.

Hogyan dolgozunk?

Felhívjuk Önt telefonon

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai megkeresik Önt, hogy egyeztessék az adatokat és tájékoztassák a munkavégzés időpontjáról és felmerülő kérdéseire válaszoljanak. Tegye fel bátran az összes kérdését, nem fognak zavarba jönni tőlük. 

Kiérkezik a szakember!

Pontosan érkezünk, kérjük Ön is tartózkodjon otthonában a megbeszélt időpontban. Amennyire ez lehetséges diszkréten végezzük munkánkat. Általában örömet és megkönnyebbülést okoz a megjelenésünk a szomszédok körében is. Mindenki megnyugvással fogadja, ha neki fogunk a munkának.

Elvégezzük a munkát!

Szakembereink előzetes tájékoztatásunk és egyeztetésünk alapján elvégzik a munkát. Nem hagynak koszt vagy felfordulást maguk után. A kötelező hivatalos dokumentumok átadása után élvezheti munkánk gyümölcsét.

Kapcsolatban maradunk!

A kapcsolat ezzel nem szakad meg közöttünk, várjuk visszajelzését. Örömmel vesszük, ha megosztja velünk észrevételeit, tapasztalatait. Még a szomszédok véleménye, észrevételei is segítheti munkánk sikeresebb elvégzését. Munkákra teljeskörű garanciát vállalunk, nem szokásunk bujkálni az ügyfeleink elől.

Azonnali és tartós segítséget kínálunk!

Nyestriasztásra megrendelését telefonon adhatja le ( 06 20 587 8948) közvetlenül ügyfélszolgálatunkra, vagy foglalhat  két kattintással időpontot online naptárunkban. Ha esetleg úgy szimpatikusabb írjon nekünk üzenetet emailen vagy közvetlenül a weboldalról!

Nyestriasztásra van szüksége?

Már csak egy kattintásra van! Válassza ki az Önnek megfelelő szabad időpontot és adja meg a szükséges adatokat!

Azonnali megoldásért lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Így kérhet időpontot

Szabad időpontok ellenőrzése

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai megkeresik Önt, hogy egyeztessék az adatokat és tájékoztassák a munkavégzés időpontjáról és felmerülő kérdéseire válaszoljanak.

Munkánkat nagy körültekintéssel és korrekt áron végezzük. Tapasztaltak vagyunk, probléma megoldó képességünk kiterjed minden feladatkörre, precízen dolgozunk, gyorsan és hatékonyan szabadítjuk meg a kártevőktől.