Szúnyogirtás

A nőstényszúnyog rendszerint pocsolyák, állóvizek vagy lassan folyó vizek felszínére egyesével vagy csomókban rakja petéit. A peték száma fajtól függően 50–300 között van, melyek „tutajként” úsznak a víz felszínén. A petékből néhány nap alatt kelnek ki a lárvák.
A lárva a farkánál lévő légzőcsövön lélegezve úszik a víz színe alatt. Többszöri vedlés után bebábozódik. A báb nem táplálkozik, de mozog; ha megriasztják, alásüllyed. A bábból – a víz hőmérsékletétől és fajtól függően – 4–7 nap múltán bújik ki a kifejlett rovar.
 
Vegyszeres irtás:
 
Épületen belül történő szúnyogirtás rendkívül hatékony. Ilyenkor a kártevőirtó szakember hidegköd-képzéssel és ULV eljárással végzi a rovarirtást.

Biológiai szunyogirtás:
 
A szúnyoglárvák irtására állóvizeknél fejlődésgátló kezelést végzünk.
Az évente két alkalommal elvégzett preventív biológiai védekezés sokkal kisebb költségekkel jár, mint a hagyományos vegyi anyagokkal történő imágóírtás, amely csak akkor hatékony, ha évente akár 4-5 alkalommal is megismételik.
Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány