Rovarirtás

A rovarirtás hazánkban elsősorban a csótány, a hangya, az ágyi poloska és darázsirtás tevékenységére korlátozódik. A forradalmian új gélezési technológia segítségével a csótányirtás ma már nem igényel speciális előkészületet. Teljesen szagtalan a művelet, nincsenek látható nyomok, nem kell a rovarirtás után takarítani. Eredményessége garantáltan hatékony. Tapasztalt rovarirtó szakemberünk a legkorszerűbb és a leghatékonyabb rovarirtószereket alkalmazza, melyek az Európai Unióban regisztráltak és ellenőrzött minőségűek. A megfelelő hatóanyagokkal végzett precíz rovarirtás mindenki számára eredményes, mégis biztonságos. A korszerű technológiával és szakértelemmel teljes mértékben garantáljuk az eredményes munkavégzést Önnek!

Csótányirtás | Hangyairtás | Darázsirtás | Ágyi poloska

A bolha: A bolhák, mint a vérszívók általában, rejtett életmódot folytatnak.
Épületeinkben robbanásszerű elszaporodásra is képesek. Az ártalom megelőzése érdekében fontos a tisztaság, valamint az állandó takarítás. A poros parketta, a hézagos kialakítású padlózat, valamint a padlószőnyeg ideális körülményeket biztosít a bolha szaporodásához. A helységek rendszeres takarítása a bolhalárvák fejlődését akadályozza meg. További lehetőség, a padozat forró vízzel történő felsúrolása. A bolhaártalom időleges kivédésére szúnyogok és kullancsok távoltartására használt bőrfelület kezelésére használt szerek is hatékonyak, azonban a ruházat védelme ilyen esetben sem megoldott. Végleges és tartós megoldás a szakember által történő permetezés. A felületi kezelés kombinált hatóanyagú bolha irtószerrel történik, mely az imágók (kifejlett példányok) elpusztításán kívül a lárvák elölését is biztosítja. Zsúfoltság és nagy fertőzöttség esetén füstképzés alkalmazása jöhet szóba.

Közönséges kullancs: Lapos tojásdad alakú 1-4 mm nagyságú sárgásbarna színű vérszívó rovar. Erdőkben bokros bozótos nyirkos helyeken él. Az aljnövényzeten megkapaszkodva várja a vért adó gazda felbukkanását, és onnan mászik rá áldozatára. Az emberre kapaszkodott kullancs a ruhán vagy bőrön, továbbmászik és a megfelelő helyen megtelepszik, és csak néhány óra után szív vért. A kullancsok veszélyes betegségeket terjesztenek, (pl: lyme kór, agyveőgyulladás). Védekezés: Fertőzött területet 1.5 méter magasságig irtószerrel kezeljük.

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány