Rágcsálóirtás

Magyarországon a rágcsálóirtás főként a patkány- és az egérirtás területét érinti, mivel ez a két rágcsáló fajta a leginkább elterjedt hazánkban. Nagyon nagy károkat tudnak okozni bármilyen épületben, ugyanis kifejezetten mohó és szapora állatok, továbbá fertőzésveszélyt is jelentenek.
Az egészségügyi rendeletek a gyártókat, illetve az élelmiszerforgalmazókat is kötelezik a rendszeres rágcsálóirtás elvégzésére.

Miért van szükség a rágcsálóirtásra?

A rágcsálóirtás szükségessége megkérdőjelezhetetlen: a rágcsálók komoly fertőzéseket terjesztenek, elszaporodásuk esetén példátlanul nagy szerepet játszhatnak a haszonállatokra, valamint az emberre is átterjedő járványok kialakulásában. A gyárak, szállodák, raktárak mellett a családi házak és a társasházak sincsenek biztonságban tőlük; bárhová gond nélkül bejutnak ezek a fürge kis állatok. Ebből adódóan egészségügyi és gazdasági szempontból is egyaránt fontos a rágcsálóirtás azonnali kivitelezése.

Rágcsálóirtás, de mikor?

Mivel a rágcsálók kifejezetten gyorsan tudnak szaporodni, a dolgot nem ajánlott halogatni, a rágcsálóirtási feladatokat minél előbb el kell végezni, amennyiben felfedeztük az egerek, patkányok nyomait. Számos borzalmas példa van rá világszerte, hogy ahol a rágcsálóirtás feladatait nem kezdték meg időben, és csak a megnövekedett patkány vagy egér populáció után kezdtek el cselekedni, ott nagyon nehéz, esetenként lehetetlen volt megállítani a rágcsálóinváziót.

Rágcsálóirtás = egérirtás?

Akár mezőgazdasági, akár lakossági oldalról nézzük, a leggyakrabban igényelt rágcsálóirtási szolgáltatásunk kétségkívül az egérirtás. Többnyire a megrendelők a rágcsálóirtás szót szinonimaként használják az egérirtásra, azonban a rágcsálók körébe igen sok más állatfaj is tartozik, amelyek hatalmas mennyiségű károkat okozhatnak a terményben, élelmiszerekben (patkány, pocok, stb.).

Vannak, akik a rágcsálóirtás alá sorolják a különféle kisebb ragadozók (görény, nyest, stb.) problémakörét is, pedig ezen állatok nem tartoznak az egészségügyi károkozók közé állattani szempontból, és az ellenük való védekezés is másféle módszereket igényel - védett állatok, éppezért élvebefogóval szabad csak eltávolítani őket egy adott területről!

Természetesen cégünk minden téren készséggel áll az Önök rendelkezésére a rágcsálóirtás vagy ahhoz kapcsolódó problémák megoldásában.

Professzionális rágcsálóirtás

A szakember kifejezetten rágcsálóirtásra kifejlesztett mérgezett csalétkekkel dolgozik, viszont ennél sokkal lényegesebb, hogy ismeri a kártevők szokásait, életmódjait, így könnyen fel tudja deríteni és 100 százalékosan felszámolni a fészket is. A profi rágcsálóirtás során korszerű mérgeket és eszközöket alkalmazunk, így az eredmény garantált.

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány