Pókirtás

A pókok könnyen felismerhetők mivel nyolc ízelt lábuk van a többi rovarral szemben, amelyeknek csak hat van. Főleg rovarokkal táplálkoznak és leginkább ragacsos hálóik segítségével ejtik el áldozataikat. 
 
Az irtásuk épületen belül és kívül egyaránt hatékonyan végezhető és ezáltal megelőzhető a folyamatos pókháló képződés és az esetleges kellemetlen csípések is.
Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány