Patkányirtás

Vándorpatkány:
Társas élőlény, kisebb-nagyobb hordákban él, éjszakai életmódot folytat. Nappal többnyire fészkében tartózkodik, amelyet épületek közelében, a földben alakít ki, de nagyvárosok csatornarendszereiben is megtelepedhet. Átlagosan 2-3 évig él, ivarérettségét rendkívül gyorsan, 3 hónaposan éri el.

Mindenevő, de ha módjában áll, akkor válogat; végigkóstol többféle élelmiszert, és a számára megfelelőt eszi meg. A dohos, penészes, romlott ételt nem fogyasztja el. Rosszul tűri a szomjúságot és az éhséget, szükség esetén akár beteg fajtársait és utódjait is felfalhatja.

A patkányirtás fontossága

A patkányirtás kiemelten fontos feladat. Egyrészt, ez a rágcsáló rendkívül szapora: évente akár több száz utódja is lehet egyetlen párnak! Másrészt, számos kórokozót, s ezáltal fertőzést hurcol, így higiéniai szempontból is lényeges a megfékezése.

Patkányirtás, de hogyan?

A patkányoknál nem alkalmazhatóak az egérirtásnál használt módszerek, csapdák, mivel a patkányok sokkal nagyobb testűek, és táplálkozási szokásaik is eltérnek az egerekétől.

A védekezés lehetőségei: A patkányirtás során mérgezett csalétek kihelyezésével, speciális patkányetető szerelvénnyel dolgozunk.

Patkányirtás korszerűen

Míg régebben a patkányirtás általában egyszerű patkányméreggel történt, napjainkban kifejezetten patkányirtásra kifejlesztett, speciális dobozcsapdák kihelyezésével végezzük.

Ehhez nem férnek hozzá más állatok - kutya, macska, így a patkányirtás során nem fordulhat elő, hogy véletlenül a házi kedvenc kóstol bele a méregbe.

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány