Nyestirasztás

Mikor van szükség nyestriasztásra?

Ha arra gyanakszunk, hogy a padlásunkon nyestek élnek, érdemes minél előbb cselekedni. A nyest károsíthatja a szigetelőréteget, tetemeket hurcolhat fel, elmozdíthatja a tetőcserepeket, és az ürülékével is szennyezheti padlásunkat.

Nyestriasztás, de hogyan?

Fontos tudni, hogy a nyestriasztás nem káros az állatra: ez a poralapú riasztószer kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, vegyi adalékok nélkül. A cél, hogy tartósan elriassza az állatot a kellemetlen szag- és íz anyagokkal. Használható garázsban, padláson, vagy kerti házakban is.

A szer az állatok talpára, bundájára jut, ezáltal irritálja őket tisztálkodás közben: innentől az adott területet nemkívánatos helynek minősül számára.

Praktikus kialakításának köszönhetően a széltől és esőtől védett területeken 2 évig is védelmet nyújt a por, így sokáig megszabadulhatunk a nem kívánatos látogatóktól.

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány