Fertőtlenítés

Fertőtlenítés (dezinfekció): minden olyan eljárás, amely a külső környezetbe kikerült kórozók elpusztítására, fertőző képességük megszüntetésére, inaktiválására irányul.
 
Fertőtlenítés permetezéssel: amikor a fertőtlenítő oldatot annak mechanikus porlasztásával, erre alkalmas eszközzel, juttatjuk a fertőtlenítendő felületre (helyes szeradagolás, egyenletes elosztás). Lehet áztatásos és ködszerű. Lehetőség szerint az áztatásosra kell törekedni (gyors, hatásos, gazdaságos a nagy kiterjedésű felületeknél). Légzésvédő használata kötelező!
Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány