Egérirtás

Mikor van szükség egérirtásra?

Ezek az állatok nagyon gyorsan tudnak szaporodni, ezáltal a legnagyobb hiba, amit elkövethet, az a halogatás. Amennyiben felmerül a gyanú, hogy nem kívánatos látogatók ütötték fel a fejüket, cselekedjen minél előbb, hiszen ha megnövekedetett a rágcsálópopuláció már nagyon nehéz megállítani az inváziót.
Magyarországon a patkány mellett az egér a legelterjedtebb rágcsáló. A fertőzésveszély miatt az egészségügyi rendeletek a gyártókat, illetve az élelmiszerforgalmazókat is kötelezik a rendszeres rágcsálóirtás elvégzésére.

Miért van szükség egérirtásra?

Amellett, hogy komoly betegséget terjesztenek, óriási károkat is tudnak okozni: apró méreteiknek köszönhetően bárhova bejutnak, így a gyárak, szállodák, raktárak és a családi- és társasházak sincsenek biztonságban. Az ember mellett a haszonállatoknak is könnyen átadhatnak betegségeket, így mind egészségügyi, mind gazdasági szempontból fontos a rágcsálóirtás azonnali és hatásos kivitelezése.

Professzionális egérirtás

Az irtásra szakosodott profi szakember ismeri a kártevő szokásait, életmódját, így hatékony megoldással könnyen fel tudja számolni a fészket is. Az egérirtás során kifejezetten rágcsálóirtásra kifejlesztett, korszerű mérgezett csalétekkel dolgozik, így az eredmény garantált.

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány