Darázsirtás

Darázs: A darazsak társas kolóniákban élnek, egyéves családokban - kizárólag a nőstények telelnek át, s élnek hosszabb ideig. Egy államhoz egy királynő tartozik. A darázsfészek alakja és elhelyezkedése fajonként eltérő.

Darázsirtás - házilag ne!

A darázsirtás elvégzését mindig bízzuk tapasztalt szakemberre az esetleges sérülések elkerülése érdekében! Ne próbálkozzunk vele házilagos módszerekkel. Az időben és szakszerűen elvégzett darázsirtás révén számos kellemetlenség elkerülhető.

Hol szükséges a darázsirtás?

Darazsakkal főként kertes övezetekben találkozhatunk, de előfordulnak panelházaknál is. Csípésük fájdalmas, az arra érzékeny, allergiás egyéneknél komoly ártalmakat is okozhat a fullánkjukkal bejuttatott méreganyag. Különösen veszélyes a szemen vagy nyakon ért darázscsípés.

A magánlakások és családi házak mellett az óvodák, iskolák, kórházak és egyéb közintézmények, szállodák, nyaralóhelyek környékén rendszeres ellenőrzés szükséges (ez a lakó, intézményvezető, stb. feladata), mert a darázsirtás hiánya komoly problémákat okozhat.

Több darázsirtás volt már, de mindig visszatérnek a darazsak?

A darázsirtás során el kell pusztítani a teljes darázsfészket, és az összes rovart - különös tekintettel a királynőre. Ha nem pusztul el a királynő, akkor viszonylag rövid idő alatt újraépítik a kolóniát (arról nem is szólva, hogy a darázsirtás után igencsak dühösen reagálnak a környezetükben megjelenő emberekre).

Darázsirtás garantált eredménnyel

A darázsirtást végző szakember ismeri az adott darázsfaj jellemzőit, ki tudja választani a leghatékonyabb irtási módszert, és rendelkezik megfelelő védőruházattal, eszközökkel a feladathoz.

Figyelem, ha lódarazsakkal gyűlt meg a baja, a darázsirtás mindenképp szakembert igényel! A lódarázs testhossza 34-35 mm, ez a darázsfaj életveszélyes lehet, ha a fészkét védi! Ilyen esetben semmiképp ne próbálkozzon házilagos darázsirtással, inkább hívjon bennünket!

A darázsirtás során speciális irtószerrel kezeljük a darázsfészket, és lehetőség szerint teljesen eltávolítjuk azt.

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány