Csótányirtás

A csótányok rendkívül jól alkalmazkodnak a körülményekhez, így megfelelő életfeltételek mellett gyorsan elszaporodhatnak gyakorlatilag bárhol. Társasházi lakásokban általában a vizes blokkokban, ritkábban az előszobában fordulnak elő, illetve a lakóházak szemétledobóinak környékén és a pincékben, hőközpontoknál gyakoriak.

Cégünk társasházi szerződés esetén a csótányirtást mind a közös helyiségekben, mind a lakásokban elvégzi a szerződésben foglalt gyakorisággal, de természetesen eseti megbízással is vállalunk csótánymentesítést bármilyen típusú ingatlannál.

Német csótány: Ez a 10-15 mm nagyságú, sárgásbarna színű rovar a legjobb alkalmazkodóképességű csótány, amely ennek köszönhetően a legelterjedtebb is Európában. A csótányirtás során ezzel a fajjal találkozunk leggyakrabban.

Konyhai csótány: A 20-27 mm nagyságú, feketésbarna színű konyhai csótány lassabban fejlődik ki, mint a német csótány, és szaporodási üteme is lassabb, valamint nagyobb a folyadékigénye.

Amerikai csótány: 35-40 mm nagyságú, vöröses-barna színű rovar. A három csótány faj közül ennek a leghosszabb a fejlődési ideje (150-450 nap). Az egyetlen faj, amely szárnyait repülésre használja. Magyarországon ritkán találkozunk ezzel a fajjal a csótányirtás során.

A csótánymentesség biztosítása csakis folyamatos és körültekintő munkával, rendszeres csótányirtás révén lehetséges.

A csótányirtás lehetőségei

  • Permetezés: ez a legismertebb eljárás, amely a legolcsóbb ugyan, de gyakrabban szükséges megismételni.
  • Gélezés: Forradalmian új és hosszabb távon ható módszer, amelyet a mi szakembereink is nagy sikerrel alkalmaznak.
Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány