Cégünkről

Cégünkről

Az Irtojóirtás Kft., fő tevékenységi köre a kártevő-mentesítés, de nemcsak az egészségügyi kártevőkkel szembeni védekezésben vagyunk érdekeltek, hanem hatékonyan végezzük el a gyomirtási feladatokat is. Növényvédő szakmérnökünk irányítása mellett, nagy sikerrel végezzük ipari parkok, lapos tetős épületek, és egyéb kisebb, nagyobb, területek vegyszeres gyomtalanítását.

Munkánk során a megrendelőinkkel hosszú távú kapcsolatra törekszünk, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ezt ügyfeleink is így érezzék. Kollégáinkat a precíz munkavégzés mellett, ápolt megjelenés, és kedves mindenre kérdésre kiterjedő tájékoztatás, jellemzi.

Az egészségügyi kártevőirtással foglalkozó szakembereink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, így tájékozottak a legújabb technológiák, eljárások, módszerek tekintetében, ami garancia a nyújtott szolgáltatásaink minőségére.

A hatályos előírások, rendeletek, jogszabályok által meghatározottak szerint végezzük munkánkat. A HACCP rendszerben működő vállalkozások rovar és rágcsálóirtását az éppen hatályos előírásoknak megfelelően dokumentáljuk, biztonságtechnikai adatlapokat adunk a felhasznált irtószerekről, térképet készítünk a rágcsálóirtó szerelvények pontos helyéről, és fogyási naplót töltünk ki, amin a későbbiekben jelölni tudjuk az esetleges rágcsálóirtószer fogyást.

A mi segítségünkkel könnyedén és kedvező áron érheti el, a legkorszerűbb (IPC/IPM) integrált kártevőirtás. Ezek után Ön nyugodt lehet, a kártevőirtás tekintetében nem fognak hibát találni Önnél a közegészségügyi ellenőrök, ezt garantáljuk és kártevőmentes környezetet.

 

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány