Bolhairtás

A bolha Madarakon és emlősökön élősködők. 1-4 mm nagyságú sötétbarna, szárnyatlan rovar. Hátsó pár lába erőteljes ugróláb, mely a testmérethez képest hatalmas ugrásokra képes. Egyetlen nőstény bolha akár napi 50 petét is rakhat a kikelést követően bolhalávák elrejtőznek a padló réseiben. Leginkább azokat a helyeket kedveli, ahol a vért adó gazdát rendszeresen meglátogathatja.
 A bolhák irtását alapos permetezéssel végezzük mivel apró méretüknek köszönhetően kiválóan elrejtőzhetnek az irtandó épület réseiben. 
 
Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány