NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

Darázsirtás házilag – csináljam? Hogyan csináljam?

A darázsirtás házilag is megoldható bizonyos esetekben, de fontos, hogy tisztában legyünk a kockázatokkal és a hatékony módszerekkel. Az egyik legjobb módja a darazsak távol tartásának, ha rendszeresen ellenőrizzük az otthonunk környezetét, és időben eltávolítjuk a kialakuló darázsfészkeket. A darázsirtás tippek közé tartozik, hogy kerüljük a színes, illatos ruhák viselését, mivel ezek vonzzák a darazsakat.

A házilag végzett darázsirtás során érdemes speciális darázsirtó spray-t használni, amelyet a fészek bejáratánál kell alkalmazni. Fontos, hogy ezt a műveletet hajnali vagy késő esti órákban végezzük, amikor a darazsak kevésbé aktívak. A darázsirtás veszélyei miatt mindig viseljünk védőruházatot és kesztyűt, hogy elkerüljük a csípéseket.

Egy alapvető probléma a házi darázsirtással, hogy nem minden módszer vezet a királynő pusztulásához. Ha a királynő életben marad, folyamatosan rakja a petéit, így a dolgozók kiirtása nem hoz tartós megoldást. Az ilyen félmegoldások csak azt eredményezik, hogy a darazsak agresszívvá válnak és támadni kezdenek. Érdemes helyette darázsirtó habot vagy több méteres hatótávú darázsirtó aeroszolt alkalmazni, ami hatékonyan elpusztítja a dolgozókat anélkül, hogy veszélybe sodornánk magunkat.

Ha mindenképpen házilag szeretnénk darázsirtást végezni, semmiképpen ne próbálkozzunk tűzzel. Inkább tegyünk ki házilag készített darázscsapdát, amely hatékony lehet, különösen tavasszal, amikor a királynő még aktív. Később azonban, amikor a királynő már visszavonult, ezek a csapdák kevésbé hatékonyak. Az interneten számos rossz ötlet kering, ezért érdemes szakemberhez fordulni tanácsért. A profi darázsirtás Budapest és környékén könnyen elérhető, és a szakemberek gyorsan, hatékonyan és biztonságosan oldják meg a problémát, beleértve a királynő likvidálását is.

Ne habozzon segítséget kérni, ha a darázsirtás házilag nem hoz eredményt, hiszen a biztonság a legfontosabb. Forduljon hozzánk bizalommal, és mi gondoskodunk arról, hogy otthona darázsmentes legyen!

Irtójóirtás Kft.

1188 Budapest Bocskai utca 103/B
Tel/fax: 06 1/630-47-20

Iroda: 06 20/587-89-48

Titkárság: Hőbenreich Fanni
06 20/288-81-45

Tulajdonos,Titkárság: Törökné Vajda Szimonetta
06-70/388-15-50

E-mail: info@irtojoirtaskft.hu

Adószám: 14485297-2-43
Céget bejegyző bíróság neve: Fővárosi Törvényszéki Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-09-905924