A HCCP rendszer jogszabályok által előírja az élelmiszerekkel, italokkal foglalkozó vállalkozásoknak, az évenkénti két alkalommal kötelező rovar és rágcsálóírtást. Ez kiterjed a piacokra, raktárakra, termelő és csomagoló üzemekre, valamint az értéksítő helyekre. Vendéglátó egységek, büfék, boltok is ide tartoznak. Nem haszontalan rendelkezés ez, bár megszervezése sokszor nehézségekbe ütközik vagy zavarhatja a termelést, értékesítést.
Mivel a rovarok és rágcsálók nincsenek tekintettel a körülményekre – nem tesznek különbséget természetes és mesterséges élőhelyek között – nekünk kell gondoskodi eltávolításukról.
Munkatársainkkal arra törekszünk, hogy a lehető leggördülékenyebben, fennakadások nélkül tudják ügyfeleink folytatni munkájukat miközben mi megszabadítjuk Önöket a kellemetlen kártevőktől. Természetesen minden ehhez szükséges szakképesítéssel, jogosultsággal és eszközzel rendelkezünk. Az évek alatt megszerzett tapasztalataink érzékennyé tettek minket megrendelőink igényeinek megértésében, ezért megfontoltan és körültekintően járunk el minden esetben. Árkalkulátorunk segítségével előzetesen is felmérheti költségeit valamint telefonon is tud velünk egyeztetni.