NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

Rágcsálók albérlőként

Télen a rácsálok is behuzódnak a melegebb helyekre, főleg akkor, ha ott könnyebben hozzájuthatnak az élelemhez is. Mi lenne erre alkalmasabb, mint az emberek otthona és a környezetében található élelmiszerraktárak, gabonatárolók, fészerek, pincék, stb. A rágcsálók beköltözését többnyire akkor vesszük észre, amikor már kellemesen berendezkedtek és kezdik birtokba venni a környezetünket.

Furcsának tűnhet, de nekik is vannak étkezési és lakhatási szokásaik, megszokott útvonalaik, akár csak nekünk. Tudják hol található a számukra megfelelő élelmiszer, kifigyelik a háziállatokat és kerülik őket illetve egy idő után nem félnek túlzottan az emberektől sem. (Ilyenkor találjuk a háziasszonyt a konyha asztal tetején sikoltozva) EGÉR! EGÉR! A legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, hogy várunk, hátha tavasszal kiköltöznek. Nem teszik meg. Ha egyszer elkezdtek szaporodni, akkor maradnak, amíg tehetik.

Nem tesznek különbséget a természetes és a mesterségesen kialakított élőhely között. Minél hamarabb lépünk fel ellenük, annál könyebb hatékonyan íratni őket. Persze próbálkozhatunk mi is házi megoldásokkal és van is hogy ez hoz átmeneti eredményeket, de hatékonyan csak szakemberek képesek kezelni az ilyen helyzeteket. A rágcsálóírtás egy külön szakma. Ahhoz, hogy biztonságosan – a gyerekekre veszélytelenül – legyen elvégezve, hozzáértés és tapasztalat szükséges. Nagyszüleink védekezési módszerei mai lakókörnyezetünkben már nem hatásosak. Sem az építőanyagok, sem az építési technológiák nem hasonlítanak a régiekhez és sok esetben még kedveznek is a rágcsálóknak. Mi ismerjük a rágcsálók lehetséges útvonalait, felismerjük kialakult szokásaikat és hatékonyan tudunk fellépni ellenük. Kérjen segítséget! Ne engedje, hogy otthonát ellepjék a rágcsálók!

Bízza a szakemberre!

Irtójóirtás Kft.

1188 Budapest Bocskai utca 103/B
Tel/fax: 06 1/630-47-20

Iroda: 06 20/587-89-48

Titkárság: Hőbenreich Fanni
06 20/288-81-45

Tulajdonos,Titkárság: Törökné Vajda Szimonetta
06-70/388-15-50

E-mail: info@irtojoirtaskft.hu

Adószám: 14485297-2-43
Céget bejegyző bíróság neve: Fővárosi Törvényszéki Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-09-905924