NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

Így irtjuk az ágyi poloskákat – kulisszatitkok az irtási munkálatokról

Hogyan zajlik le egy ágyi poloskairtás? Milyen előkészületeket igényel egy ilyen művelet az Ön részéről? Íme, a kulisszatitkok, a tisztánlátás végett. A cikk végén Ön is belátja majd: számos tévhit tartja vissza a poloskamentes otthontól.

 

Ha bármilyen ismeretlen dologgal kapcsolatban érzett már görcsöt a gyomrában… ha a félelemnek köszönhetően a feladatlistáján az utolsó helyen szerepel egy igen komoly és fontos teendő elvégzése… ha semmit sem tud az ágyi poloskairtásról, ezért eddig nem mert szakmai segítséget kérni…

Akkor Ön számára is érdekes lesz ez az interjú, melyben az Irtójóirtás Kft. ügyvezető igazgatóját kértük meg, hogy vezesse be Önt a kulisszák mögé. Mert nálunk nincs mitől tartani az irtási munkálatokat illetően.

Erre számítson, ha házhoz megyünk

Érthető, hogy tudni szeretné mi vár Önre, miután megérkezik autónk ingatlana elé, és kiszállva a kocsiból mindenféle eszközökkel indulunk útnak a bejárati ajtó felé.

Számunkra fontos, hogy menet közben értse az éppen folyamatban lévő műveleteket.
Az ügyeletes mumusok? Mi felkészültünk rájuk.

Számos olyan tévhit és hiedelem él a köztudatban az ágyi poloskákat, és az irtási műveleteket illetően, melyek gátolják, hogy hosszútávon megszűntessék a gondokat.

Tőlünk menet közben is választ kaphat kérdéseire.

Előkészületek az Ön részéről

A poloskák hatékony irtása csak abban az esetben valósulhat meg, ha már az előkészületi fázisban meghozzuk a legoptimálisabb és indokolt intézkedéseket.

A hálószoba előkészítése során szükséges megszüntetni a zsúfoltságot.
Az ágyneműtartó kipakolása, és az ott található szövetek (ruha, ágynemű, plüss) magas hőfokon történő mosása elpusztítja az ott tartózkodó ágyi poloskákat.

Így ezek esetében a méreganyagok használata nem szükséges.
A poloskairtó oldalt használata egyes tárgyak (pl.: könyvek, kényes anyagok) esetében viszont nem lehetséges.

Különböző kényes, vizes oldattal nem kezelhető tárgyak hónapokig tartó zsákozását javasoljuk.

A zsákokba helyezett tárgyak magas hőmérsékleten való tárolása (erkélyre kihelyezve a tűző napon) felgyorsíthatja a pusztulási folyamatot.

A zsákból kimászni nem képes poloskák hónapok alatt kiéheznek, illetve „megsülnek”. Télen azonban a hideg idő meghosszabbíthatja az életben maradásukat, zsákozásuk ilyenkor szobahőmérsékleten ideális.

A terület alapos átfésülése, és az Ön által elmondott tünetek alapján igyekszünk megtalálni a poloskabúvóhelyeket. Ismerve a szokásaikat.

Az irtási művelet tartósságának titka

A poloskairtás alapművelete a tartós hatású felületi kezelés.
A megfelelő előkészületek, és a terület átnézése, átfésülése után az ágyi poloska vélhető búvóhelyeit tartós hatású irtószerrel kezeljük.

A poloskák ugyanis az ágy környékén bárhol megbújhatnak.
Különös figyelmet fordítunk a „meleg területekre”, azaz a fa-, szövet-, és műanyag tárgyakra, valamint környékeikre.

A fából épült galériák esetében a legkisebb résekig kivitelezzük az irtást. Figyelünk a résekre, hasadékokra, zegzugos hézagokra.

 

Felforgatjuk az életét?

Nem okozunk nagyobb „felfordulást”, mint egy alapos nagytakarítás, vagy porszívózáshoz szükséges bútorhúzogatás.

Az ágyakat elhúzzuk. Felfordítjuk és alaposan lefújjuk. Az ágy környékén található (már előzetesen kipakolt) polcokat, tárolóhelyeket is felületkezeljük.

A permetezés hatékonyságát növelhetjük különböző kiegészítő poloskairtó módszerekkel: kényes helyeken, vagy nagyon rejtett felületek esetében rovarirtó por alkalmazásával, korlátozottan használható füstképzéses vagy hidegködös légtértelítéses módszerrel.

Még a poloskafelderítés során elmondjuk Önnek, hogy poloskairtáskor milyen felületeket fogunk kezelni, milyen óvintézkedéseket szükséges megejteni.

 Ön a művelet során tisztában lesz a behatási idővel, a szellőztetés időtartamával, és minden szükséges részlettel. Az irtási művelet gyors és alapos, viszont a kezeletlen probléma hosszútávon keseríti meg az életét. Ne halogassa az intézkedést. 

Irtójóirtás Kft.

1188 Budapest Bocskai utca 103/B
Tel/fax: 06 1/630-47-20

Iroda: 06 20/587-89-48

Titkárság: Hőbenreich Fanni
06 20/288-81-45

Tulajdonos,Titkárság: Törökné Vajda Szimonetta
06-70/388-15-50

E-mail: info@irtojoirtaskft.hu

Adószám: 14485297-2-43
Céget bejegyző bíróság neve: Fővárosi Törvényszéki Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-09-905924