NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

Miért van szükség szerelvényekre a patkányirtásnál?

Nem szeret felesleges dolgokra költeni. A mai világban pedig már mindenből pénzt csinálnak. Anno a rágcsálók ellen sem vetettünk be ennyi eszközt.

De vajon tényleg csak hóbortról van szó?

Van olyan eszköz, melynek vásárlása nemcsak indokolt, de elengedhetetlen is.

 

Gyerekkorunkban a nagyanyánk kirakott egy-két egérfogót a nyári kamrába, és ezzel letudta az egérirtás minden részletét. Gondosan elzárták a takarmányokat, hogy semmilyen kártevő ne férjen hozzá.

Manapság annyi „modern részlet” van egy kártevőirtás során. Ilyen a kis dobozka is, mely a boltokban kapható. De tényleg szükséges a patkányirtásnál a szerelvény használata, vagy ez csak amolyan újfajta hóbort, hogy legyen mire költenünk?

Miért szükséges tehát a patkányirtó szerelvény?

A patkány látszólag mindenevő, ízlése azonban eléggé kifinomult.

A vándorpatkány napi táplálékszükséglete átlagosan 50-100 gramm. Azonban ennél sokkal nagyobb mennyiségű táplálékot hurcol be fészkébe. Fogai koptatása miatt, állandóan táplálkoznia, illetve rágnia kell.

A kevert, méghozzá az 50-70% nedvességtartalmú táplálékot szereti.

A romlott, penészes, dohos élelmiszert azonban már nem eszi meg. És „hóbortja”, hogy csakis védett és nyugodt körülmények között táplálkozik.

Ezt biztosítja számára a patkányirtó szerelvény.

 

Védi a táplálékot az időjárás viszontagságaitól.
Nyugodt és zárt körülményeket biztosít.

A benne elhelyezett irtószerhez pedig házállatok, illetéktelenek nem férnek hozzá.

Ezek az úgynevezett etetődobozok ideális körülményeket biztosítanak nekik a táplálkozáshoz. Biztonságban érzik magukat és zavartalanul fogyaszthatják a nekik felkínált patkányirtó csalétkeket.

Azonban a patkányirtó szerelvények kihelyezése első látásra tűnik csak egyszerűnek. Szakember tapasztalatára van azonban szükség a biztosra vett sikerhez.

Megesik ugyanis, hogy a tapasztalatok szerint az átlátszó fedővel ellátott patkányirtó dobozok nem mindig eredményesek. Valahogy nem érzik kellően biztonságban magukat a patkányok az étkezés során, habár az ellenőrzést megkönnyítik a számunkra.

Nem elég csupán a szerelvény megléte

A sikeres patkányirtáshoz elengedhetetlen a jól megválasztott patkányirtó csalétek, és a patkányirtás előtt kivitelezett terepszemle is.

Egy szakember felméri azokat a pontokat, ahova a szerelvények kihelyezésre kerülhetnek. Ahol eredményesek lesznek. Ő már tapasztalatból tudja, hogy melyek azok a kritikus pontok, ami az eredményes irtáshoz megfelelőek.

A patkányirtó szerelvény használata elengedhetetlen a sikeres patkányirtáshoz. Azonban meglétük még nem biztosítja a sikert. Annak használata, elhelyezése, és tartalma fogja azt eldönteni.

Irtójóirtás Kft.

1188 Budapest Bocskai utca 103/B
Tel/fax: 06 1/630-47-20

Iroda: 06 20/587-89-48

Titkárság: Hőbenreich Fanni
06 20/288-81-45

Tulajdonos,Titkárság: Törökné Vajda Szimonetta
06-70/388-15-50

E-mail: info@irtojoirtaskft.hu

Adószám: 14485297-2-43
Céget bejegyző bíróság neve: Fővárosi Törvényszéki Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-09-905924