NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

Nem az a legnagyobb félelme a rovarirtással kapcsolatban, amire gondol

Úgy fest a körülmények miatt a szakember segítsége már elkerülhetetlen, ami a rovarirtást illeti. A legfőbb gondolata vele kapcsolatban az, hogy mit fognak szólni a szomszédok a szakemberek láttán. Vajon talál-e jó áron rovarirtó-szolgáltatást, mennyibe fog ez kerülni? Mikor lesz ideje mindezt kivitelezni? És a gyerekekre vajon ártalmas-e?

Azonban legnagyobb félelme a rovarirtással kapcsolatban mégsem ez… annyira egyértelmű, hogy észre sem veszi.  Pedig az elkerülésében is segítünk. Mi is volna ez?

 

Számos eset miatt teheti be szakember a lábát otthonába. Eldugult vízvezeték, leszakadt redőny, vagy a nyílászárócsere miatt.

Azonban, ha rovarirtás kerül terítékre; az anyagiak kérdésén, valamint az „idegent engedek be a házamba” dilemmáján túlmutatnak azok az érzések is Önben, melyek miatt ódzkodik a szakszerű segítség igénybevételét illetően.

Alaptalanul.

Gyermekekre és kisállatokra is ártalmatlan korszerű, gélezés technikával ma már a csótány és hangyairtás is észrevétlenül elvégezhető. A szakemberek ráadásul „észrevétlenül” közlekednek.

Nem keltenek feltűnést, átlagos autóval és ruhában végzik általában a munkájukat, méghozzá gyorsan.

Az irtószerek nem hagynak semmilyen nyomot. A gélezős irtószer a legkorszerűbb ebből a szempontból is. És rendkívül biztonságosak. Nyugodtan lehet használni emberek, háziállatok, haszonállatok közelében is.

A legnagyobb félelme mégsem e kérdések körül forog igazán a rovarirtás kapcsán.

A legnagyobb félelme a rovarirtással kapcsolatban, melyről még Ön sem tud

A legnagyobb félelme, hogy a rendetlenség, az otthona feldúlása miatt napokig felfordul majd az élete. Ezt a felfordulást pedig már átélte néhány éve a lakás festésekor, vagy a nagyobb átalakításokkor.

Pedig a rovarirtási műveletek a végletekig egyszerűek. Bútorokat, berendezést sem kell elmozdítani a műveletek során.

Az irtószereket anélkül is optimális helyeken tudja a szakember elhelyezni, hogy bármilyen felfordulást is keletkezne. A csótányok, hangyák esetében mindenképp. A poloskairtás esetében szükséges csak néhány mozdulatot kivitelezni, pl. az ágyat felfordítani és a falat kezelni.

A rovairtás Önnek ténylegesen semmilyen kellemetlenséggel nem jár.

Azonban a csótányok az állatvilág túlélői közé tartoznak, ezért csak szakértelem és megfelelő technológia birtokában van esély arra, hogy az elszaporodásukat meggátolják.

Nem érdemes halogatni a szakszerű segítséget. És oka sincs rá. 

Irtójóirtás Kft.

1188 Budapest Bocskai utca 103/B
Tel/fax: 06 1/630-47-20

Iroda: 06 20/587-89-48

Titkárság: Hőbenreich Fanni
06 20/288-81-45

Tulajdonos,Titkárság: Törökné Vajda Szimonetta
06-70/388-15-50

E-mail: info@irtojoirtaskft.hu

Adószám: 14485297-2-43
Céget bejegyző bíróság neve: Fővárosi Törvényszéki Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-09-905924