NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

Miért lehetetlenség az ágyi poloska kiirtása házi módszerekkel?

Gyanakszik, hogy ágyi poloskával van dolga? Ezért a legszívesebben most rögtön felhányná az ágyat, és „nyomok után kutatna”? Ne tegye! Ezzel csak nagyobb bajt kockáztat.

Mindemellett megsúgjuk: házi módszerekkel lehetetlenség az ágyi poloskát kiírtani. Akkor is, ha a közösségi fórumok mást mondanak.

Szakmai ismeretünkkel elmagyarázzuk miért.

Kétféle ember létezik. Az egyik az, aki már próbálkozott az ágyi poloska házi módszerekkel történő felszámolásával; de belátta, hogy lehetetlenség és szakemberhez fordult.

A másik az, aki még nem tudja, hogy szakember nélkül csak szélmalomharc. És ezután fog rájönni.

A házilagos „megoldások” nem olcsóbbak, viszont sokkal több időbe, és energiába kerülnek. Eredménye pedig szinte teljes mértékben kudarcra van ítélve. Hosszú távon mindenképp. 


Az ágyi poloskát lehetetlenség házi módszerekkel felszámolni, de miért?

Ha reggelente rovarcsípésekkel ébred, és rájön, hogy bizony nem szúnyoggal, hanem ágyi poloskával van dolga; bizony cselekedhet meggondolatlanul. Ágyi poloska gyanúja során sosem szabad darabjaira szedni az ágyat, és az ágy körüli huzatokat. Hiszen ezzel az ágy körüli poloskákat szétterjesztik a szobában.

Akkor is, ha nagy hévvel a közeli bútorboltot veszik célba új ágy vásárlása céljából. Hiszen sosem lehet tudni, pontosan hova kerültek a petékből.


Tévhit, hogy a házi módszer olcsóbb

Megfelelő irtószerek és eszközök nélkül Ön hosszú heteket ölhet abba, hogy szélmalomharcot vív a poloskákkal. Méghozzá eredménytelenül.

A harc végén a számla pedig jóval nagyobb költséget rejthet magában, mintha már a kezdetek kezdetén szakemberhez fordult volna.

Az idegőrlő és hosszadalmas munka irtószer nélkül teljességgel lehetetlen, hiszen a poloskák minimum 6 hónapig könnyedén kibírják vér nélkül. Így egy esetleges kiköltözéssel sem fogja őket továbbállásra bírni.

Egészen összetett, résekkel megáldott bútorok esetében a boltokban kapható rovarirtó szerekkel sem fog eredménnyel járni. Nemcsak a kellő hatástartósság hiánya miatt (agyagok, bútorok is beszívják), hanem amiatt is, hogy nincs 100 %-os lefedettségük.

A házi irtószerek szükséges mennyisége összeadva jóval nagyobb összegre jön ki (1 flakonnal nincs is értelme nekiesni), mintha profi szakember segítségét venné igénybe, profi eszközökkel.

Mi engedélyköteles profi eszközökkel dolgozunk. Melynek eredményessége megkérdőjelezhetetlen. Ellenben a házi irtás kimenetele vajmi kevés pozitív eredménnyel kecsegtet. Az ágyi poloska irtása szakemberrel jóval kevesebbe fog Önnek kerülni. Ráadásul időt és energiát spórol Önnek.

Irtójóirtás Kft.

1188 Budapest Bocskai utca 103/B
Tel/fax: 06 1/630-47-20

Iroda: 06 20/587-89-48

Titkárság: Hőbenreich Fanni
06 20/288-81-45

Tulajdonos,Titkárság: Törökné Vajda Szimonetta
06-70/388-15-50

E-mail: info@irtojoirtaskft.hu

Adószám: 14485297-2-43
Céget bejegyző bíróság neve: Fővárosi Törvényszéki Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-09-905924