NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

Nyáron sok a darázs, na de a lakásban?

Péter panelban él a családjával. Erkély nincs. Így jól esik néha kihajolni az ablakon egy kis friss levegőért. Mindaddig, amíg egy szúnyogháló felrakatása elkerülhetetlenné válik, mivel percenként talál be egy darázs a lakásba.

Honnan jönnek? És végleges kiirtásukra milyen módszerek lehetségesek?

Erkély nélküli panellakások egyik legnagyobb csapása, amikor a nyári időszakban a rovarok miatt szúnyoghálót kell felrakatni. Ezzel pedig teljes mértékben elzárjuk magunkat a külvilágtól.

Azonban elkerülhetetlenné válhat, amikor a család nyugalmát napközben percenként zavarja meg egy „betévedt” darázs.

Egy lódarázs esetében pedig jogosan féltjük az önfeledten játszadozó gyerekeket a gyerekszobában.

A darázsirtás hiánya komoly problémákat okozhat.

Már megint egy újabb darázs a lakásban?

Két perce lett kikergetve egy példány, de már itt a következő? Fürkészdarazsak előszeretettel lepik körbe a lámpaburát, és fúrnák befelé magukat a különböző repedéseken?

Ijesztő, amikor hirtelen a természet költözik a lakásba. Mindemellett veszélyes is. A darazsak irtása azonban különös figyelmet és óvatosságot igényel.

Hiába a boltban vásárolt darázsirtó spray. Maximum egyetlen példány elpusztításában nyújthat azonnali segítséget. A folyton visszatérő darázsproblémának azonban egy közelben felépített darázsfészek lehet az oka.

Hol bújhatnak meg a darazsak?

Egy darázsfészek bárhol lehet.

Tetőcserepek alatt, csövekben, föld alatt. De előszeretettel foglalják el a redőnytokokat, és adnak ki ijesztő, furásra, „kaparásra” emlékeztető hangot. Sok esetben megtévesztésük annyira profi, hogy összetéveszthető lehet a szú jellegzetes percegését adó hangjával az ablakpárkány környékén.

A fészek felkutatása és abban az összes egyed egyidejű elpusztítása elkerülhetetlen a probléma végleges orvoslása érdekében. És ki szeretne csak átmenti megoldással élni darazsak ügyében?

A fészkek azonban gyakorta nehezen felderíthetőek, vagy elég nagyméretűek ahhoz, hogy laikusként érdemes legyen velük felvenni a harcot. Egy megvadult darázskolónia veszélyes lehet Önre nézve.  

A lódarazsak kiirtása minden esetben szakember feladata! De másféle darazsak szakszerű és végleges, valamint biztonságos kiirtására is szakember bevonása javasolt. Keressen minket még ma!

Irtójóirtás Kft.

1188 Budapest Bocskai utca 103/B
Tel/fax: 06 1/630-47-20

Iroda: 06 20/587-89-48

Titkárság: Hőbenreich Fanni
06 20/288-81-45

Tulajdonos,Titkárság: Törökné Vajda Szimonetta
06-70/388-15-50

E-mail: info@irtojoirtaskft.hu

Adószám: 14485297-2-43
Céget bejegyző bíróság neve: Fővárosi Törvényszéki Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-09-905924