NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

Sokba kerülhet Önnek a kötelező rágcsálóirtás elmulasztása!

Igényes, kulturált éttermet vezet. A meghozott döntései nap mint nap a több profit érdekében születnek meg. Minden vágya, hogy hosszú sorok kígyózzanak a bejárat előtt, és ezért számos eszközzel próbálja vonzóbbá tenni éttermét.

Létezik azonban olyan jelenség, mely sokkal nagyobb veszélyt jelent egy étterem megítélésben, mint a koszos villa vagy kanál esete. Ne feledkezzen meg róla. Miről is?

Rengeteg tényező létezik egy étterem megítélésében, amely segíthet az első benyomást pozitív irányba vinni a vendégek szemében. Azonban létezik egy igen fontos és elhanyagolhatatlan feladat, melynek nélkülözése során Önt komoly imázs-veszteség érheti.

Hiába a kiváló ételkínálat és a professzionális fogás minőségi alapanyagokkal, az udvarias kiszolgálás, a hangulatot megalapozó lakberendezés; ha a vendég hangulatos vacsoráját egy szapora állat látványa zavarja meg. 

Nemcsak kellemetlen, amikor a vendégek egy, az asztalok közt futkosó egeret vesznek észre- melyet az étterem kétségbeesett személyzete vesz üldözőbe -, de komoly anyagi vonzata is lehet a nemkívánatos eseménynek.

Kerülje el az anyagi- és imázs-veszteségeket az évenkénti rágcsálóirtással

A rágcsálók nemcsak mohó állatok, de igen gyorsan is szaporodnak. Ezzel is fokozva az általuk kialakult fertőzésveszélyt. A komoly fertőzések elkerülése érdekében rendelet szabályozza azok visszafékezését.

A HACCP-rendszer részét képező rágcsálóirtást nemcsak az élelmiszerek és italok előállítására és azok tárolására vagy szállítására szolgáló helyeken; de a vendéglátóipari egységekben is kötelezővé teszi az évente kétszeri rágcsálóirtást.

Az egészségügyi rendeletek a gyártókat, illetve az élelmiszerforgalmazókat is kötelezik a rendszeres rágcsálóirtás elvégzésére.

Éttermében különösen fokozott a veszély a rágcsálók (egerek, patkányok) elszaporodására. Melynek következménye lehet az esetleges büntetésekből, a visszaesett forgalomból származó bevételkiesés miatti anyagi veszteség; és a súlyos imázs-veszteség is.

Egy étterem ’jóhírét’ nehéz felépíteni, de könnyű elveszteni. Kerülje el ezt velünk. Keressen minket még ma.

Irtójóirtás Kft.

1188 Budapest Bocskai utca 103/B
Tel/fax: 06 1/630-47-20

Iroda: 06 20/587-89-48

Titkárság: Hőbenreich Fanni
06 20/288-81-45

Tulajdonos,Titkárság: Törökné Vajda Szimonetta
06-70/388-15-50

E-mail: info@irtojoirtaskft.hu

Adószám: 14485297-2-43
Céget bejegyző bíróság neve: Fővárosi Törvényszéki Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-09-905924