NAPTÁR

IDŐPONTFOGLALÁS

ÍRJON ÜZENETET!

INFO@IRTOJOIRTASKFT.HU

MOBIL SZÁMUNK:

06 20 587 89 48

Hangyák és mi

A hangyák hasznos állatok. Leginkább a mesékben szertejük őket szorgalmuk és kitartásuk miatt. Természet filmekben is rácsodálkozunk teherbírásukra, de ha ellepik lakóterünket, kertjeinket, belekóstolnak az ételeinkbe, valami egészen más jut róluk eszünkbe.
A rossz hír az, hogy most van szezonja kirajzásuknak. Nem egyszerű írtásuk, főleg olyan helyen, ahol gyerekek vannak – akik szeretik a hangyákat amúgy – mert veszélyeket rejthetnek számukra a hangyaírtó szerek. A géles (zselés) hangyaírtás lehetővé teszi, hogy célzottan és csak a szükséges felületre kerüljön írtószer, így a gyerekek nem férhetnek hozzá. Nem igényel előkészítést mint a permetezés, nem kell a bútorokat elhuzkodni és az egész házat felforgatni.
Szakembereink rutinosan bánnak a megfelelő eszközökkel, a legkisebb zavart okozva ügyfeleink megszokott életritmusában. Ha ránk bízza a hangyaírtást, nem kell házi praktikákkal küzdenie ezek ellen a – kétség nélkül szimpatikus – behetolókkal akik képesek feldúlni higiéniai és esztétikai elképzeléseinket.